Miercuri 08 februarie, cei 23 de copii ai centrului de plasament „ Sf. Elisabeta – Glodeni” au avut parte de o zi memorabilă din vacanța lor. Deoarece sunt copii speciali și silitori, echipa Zâmbete în Dar i-a răsplătit pentru munca lor din primul semestru de școală și le-a oferit ocazia să învețe ceva nou și foarte distractiv, să își prepare singuri pizza.

Cu mic, cu mare copiii au pregătit blatul de pizza sub îndrumările și privirile atente ale lui Radu și Puiu cei doi pizzari ai restaurantului Con Amore by Aloo Radu din Livezeni și au încercat să prepare cele mai delicioase pizza cu ingredientele lor preferate. Cei din echipa Zâmbete vă pot confirma faptul că micii pizzari au o îndemânare înascută pentru a face pizza deoarece tot ce au făcut ei acolo a ieșit delicios!

La final micii pizzari au fost răsplătiţi cu diplome care să ateste îndemânarea lor și bineînțeles faptul că au învățat de la persoane experimentate cum să prepare pizza. După cum vă puteți da seama întregul eveniment a fost îmbogățit de zâmbetele și bucuria micilor pizzari dar și de energia și curiozitatea lor!

Le mulțumim persoanelor care au fost alături de noi miercuri și celor care au sprijinit financiar acest eveniment! Vă așteptăm la următoarele evenimente organizate de echipa Zâmbete pentru a petrece timp de calitate cu copiii orfani ai centrelor de plasament din județul Mureș.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.