Începând din luna noiembrie echipa JCI a luat iniţiativă pentru a oferi cadouri de Crăciun copiilor din centrul Sfanta Elisabeta Glodeni , jud. Mureş. Această acţiune voluntară a implicat societatea care a răspuns cu mult entuziasm şi implicare. Copiii au scris scrisori cu dorinţe pentru Moş Crăciun, iar acesta a fost ajutat de către Spiriduşii lui pentru a îndeplini dorinţele.

    În 18 decembrie 2016 echipa JCI, împreună cu doi dintre spiriduși și cu ajutorul copiilor am împodobit brazii de Crăciun în cele patru case din Glodeni. Fericirea şi entuziasmul se citea pe chipurile lor. Copiii au fost foarte bucuroşi că au luat parte la împodobirea brazilor. Pe lângă întâlnirea cu Moş Crăciun o altă bucurie a fost cea în care împreună am mâncat pizza şi ne-am jucat, iar apoi unul dintre copii a descoperit sosirea lui Moş Crăciun.

    Moş Crăciun le-a oferit cadourile pregătite de Spiriduşii lui. Copiii i-au spus poezii şi l-au colindat. Micuţii au desfăcut cadourile primite, iar mulţumirea li se vedea în priviri. Cei mici fiind foarte bucuroşi de cele primite îl îmbrăţişau şi-i mulţumeau moşului necontenit.

„Lumea redevine nouă cu fiecare copil care intră în viaţa noastră” ~                                                                                Robert Brault

Pe această cale le mulțumim persoanelor care și-au asumat rolul de spiriduș al lui Moș Crăciun și au dăruit zâmbete copiilor din centrele de plasament!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.