JCI Târgu Mureș vă invită la prima ediție din acest an al „Clubului Oamenilor de Afaceri”. Evenimentul va avea loc în data de 15 Martie începând cu ora 18:00 în sala de conferință a Hotelului Grand din Târgu Mureș.

“Clubul Oamenilor de Afaceri” este unul dintre proiectele organizației JCI Târgu-Mureș și se adresează profesioniștilor și persoanelor care dețin afaceri cu potențial de creștere economică din județul Mureș. Prin intermediul lui se dorește conturarea unei comunități de oameni pasionați de ceea ce fac, care împărtășesc aceleași interese și doresc să-și construiască o rețea de parteneri din comunitatea mureșeană.
În cadrul evenimentului îl vom avea ca invitat pe domnul Horia Neș antreprenor și specialist în vânzări și business developer, care ne va vorbi despre Strategii de Networking.

Seara de networking va include și o degustare de vin oferită de partenerii noștri WineBox .

Participarea la eveniment se face pe bază de înscriere, completând următorul formular: https://goo.gl/forms/XKT0JsxskgBU4lwb2

De ce să participi?
– Ai certitudinea că investești într-un eveniment de calitate, care îți oferă exact ceea ce cauți;
Poți identifica soluții pentru dezvoltarea afacerii tale;
Cunoști posibili parteneri, clienți, furnizori;
Inițiezi noi relații de parteneriat sau comerciale;
Identifici noi oportunități de afaceri și noi piețe;
Îți poți promova afacerea către alți antreprenori cu care vei relaționa direct;
Taxă participare: 50 lei.
Locurile sunt limitate! Rezervă-l pe al tău din timp!
Termenul limită de înscriere este 13 Martie 2017. Deoarece se dorește ca acest eveniment să fie unul exclusivist dintre cei înscriși vor fi selecționați doar aceia care dețin o afacere sau un post de conducere în cadrul unei companii.

Pentru mai multe informații despre eveniment sau detalii suplimentare despre proiect, ne puteți contacta la adresa de email contact@jcimures.ro sau pe pagina noastră de Facebook : https://www.facebook.com/JciTarguMures/

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.