În 15 martie am relansat întâlnirile Clubului Oamenilor de Afaceri, întâlniri special organizate pentru profesioniștii și persoanele care dețin afaceri cu potențial de creștere în județul Mureș.

Prima întâlnire din acest an l-a avut ca invitat pe dl. Horia Neș, specialist în vânzări și business developer care ne-a vorbit despre cum ne putem dezvolta strategiile de networking pentru a avea succes în business. Atmosfera a una destinsă și prietenoasă, participanții având ocazia să participe și la o sesiune de networking 1 la 1, să deguste vinul oferit de sponsorii noștri WineBox și preparatele delicioase din partea La Cucina. Norocoșii au plecat acasă și cu premii, cărți despre Networking de la A la Z, respectiv cu o excursie în Corfu oferită de partenerul principal al acestei ediții, True Travel.

Această primă ediție a dat startul întâlnirilor de business pe care echipa JCI Târgu-Mureș își propune să le organizeze în acest an și la care îi așteaptă pe toți cei dornici să afle mai multe despre cum pot să își dezvolte afacerile.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.