Ai grijă de sănătatea ta? Cât de mulţumit eşti de stilul tău de viaţă? Consideri că este loc de mai bine?

Indiferent de răspunsul tău, te invităm cu drag la a V-a ediţie a evenimentului ”I Love My Health!” care va avea loc în data de 25 Iunie, de la ora 17,30 la Hotel Grand -Piaţa Victoriei, Nr.28, Târgu-Mureş.

Wellness Event Cover

“I love my Health” este proiectul organizat de JCI Tîrgu-Mureş care îşi propune să prezinte o serie de noţiuni practice şi exemple utile, uşor de aplicat în viaţa cotidiană a fiecăruia. În demersul nostru, colaborăm cu nutriţionişti, sportivi de performanţă şi psihologi.

Pentru această a cincea ediţie, ne vor onora cu prezenţa speakerii: Simona Ciff – psiholog şi psihoterapeut, Daniel Pavel – trainer personal şi Alexandra Opriş – Public Health Educator. Aşa cum v-am obişnuit până acum, vom avea o tombolă cu premii supriză, pauze cu delicii culinare raw-vegan, pregătite de invitaţii noştri şi un mic coffee break.

Te aşteptăm la a V-a ediție joi, 25 Iunie, începând cu ora 17,30 la Hotel Grand.
Nu uita să te înscrii cât mai repede pentru a-ţi rezerva locul.

ILMH Editia 5 - Infotext

Pentru a rămâne la curent cu ultimele noutăţi, te invităm să ne dai like la pagina de facebook şi să accesezi pagina web unde vei găsi mai multe informaţii despre proiect şi articole utile despre un stil de viaţă sănătos.