La finalul lunii octombrie am ales să petrecem împreună un weekend, să ne desprindem puțin de viața cotidiană, să evaluăm activitatea din acest an și să planificăm acțiuni pentru următoare perioadă. A fost un weekend intens în care ne-am bucurat să îi avem alături de noi pe Florin Șomodi, Director de Dezvoltare în cadrul JCI România, responsabil de zona noastră și pe Francisc Salamon, Vicepreședinte Resurse Umane în cadrul echipei naționale.

Ziua de sâmbătă a inclus o sesiune de evaluare a viziunii noastre locale stabilite în 2015 pentru o perioadă de 5 ani și a direcțiilor strategice pe care le urmărim prin toate activitățile ce le inițiem. Rezultatul a fost o viziune nouă, în care ne regăsim cu toții și pentru care vom muncii în următorii ani:

Viziunea JCI Târgu Mureș este să devină prima alegere ca partener pentru proiectele destinate comunității. JCI Târgu Mureș acționează ca un motor de schimbare cu entuziasmul și forța unei rețele internaționale, oferind oportunități de dezvoltare personală, educație antreprenorială, inițiativă ecologică și susținere socială.

Membrii noi din cadrul organizației au avut totodată parte de o sesiune susținută de Vicepreședintele nostru executiv, Alexandra Botoș privind impactul JCI în lume și în comunitate. Membrii au avut ocazia să înțeleagă mai bine rolul JCI și oportunitățile pe care le au pentru a face o schimbare pozitivă în jur.

Chiar dacă a fost teambuilding nu ne-am oprit cu munca la proiectele noastre dragi și am alocat timp și pentru a stabili detalii privind Gala JCI pe care o așteptăm cu nerăbdare în 14 decembrie.

Seara a culminat cu o sesiune de dezbateri în care am îmbinat munca cu distracția și am învățat cum să ne susținem mai bine argumentele fie ele pro sau contra.

Ne-am întors cu forțe proaspete, pregătiți de perioada intensă care va urma.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.