Smart Social Business – Întreprinderi sociale

Ai auzit de economie socială și întreprinderi sociale? Crezi că mediul de business poate contribui la crearea unei lumi în care fiecare persoană și comunitatea per ansamblu prosperă? O lume în care este loc și pentru cei vulnerabili?

Dacă da… și vrei să afli mai multe sau dacă îți dorești pur și simplu să devii antreprenor (social) te invităm săptămâna viitoare la întâlnirea condusă de Alexandru Belciu reprezentant al S.C. IPA S.A. în cadrul căreia va fi prezentat programul „Dezvoltarea continuă și susținută a antreprenoriatului social în regiunea Centru – SMART SOCIAL BUSINESS” – POCU/449/4/16/128458”

Prin acest program se acordă finanțări în valoare de 100.000 euro celor care se înscriu la cursurile de antreprenor social sau manager social, ca urmare a selectării în vederea finanțării a planurilor de afaceri transmise ulterior absolvirii cursurilor, de către participanți.

Mai multe despre economia socială găsești în Legea nr. 219/2015 și în H.G. nr. 585/10.08.2016.

Pentru participare rezervă-ți un loc și dă ”going”/”particip” la eveniment! Te așteptăm cu drag la sediul InnoWork, miercuri 19 februarie de la ora 18:00, din str. Romulus Goga nr. 1, în Târgu-Mureș.