Puternice împreună, femei pentru femei

Puternice împreună, femei pentru femei

Proiectul “Puternice împreună, femei pentru femei” s-a născut din dorinţa de a împărtăşi din abundenţa şi bucuria noastră, acelora mai puţin norocoase dintre noi, din credinţa că împreună putem sădi un zâmbet, că putem aduce o mângâiere acolo unde viaţa a dat o palmă, acolo unde a săpat răni adânci.

Fiecare dintre noi avem o poşetă, cel puţin una, de care nu mai avem cu adevărat nevoie. O poşetă ce zace uitată pe undeva. Acum închideţi ochii şi închipuiţi-vă că există femei … şi nu puţine, care nu au şi poate nu au avut nicicând o poşetă. Prin urmare, până la începutul lunii octombrie vom colecta poșete cu produse de igienă personală pentru cât mai multe femei.

Poșetele vor fi livrate în prima săptămână a lunii octombrie, cu ajutorul partenerilor noștri Casa Dragostei și a Milei, femeilor ce provin din diverse medii dezavantajate din județul Mureș cu care fundația lucrează în diversele sale proiecte și acțiuni umanitare.

Întrucât dorim să avem şi un aport educativ, la momentul livrării poșetelor, beneficiarele vor primi de la invitaţi profesionişti din sistemul medical informații utile despre anumite afecţiuni şi prevenţia lor.

Pentru concretizarea acestui proiect avem nevoie de implicarea şi sprijinul vostru. Oricine poate sprijini această cauză donând o poşetă, cu următorul conţinut: 1 şampon, 1 gel de duş, 1 deodorant, 1 săpun de mâini, 2 pachete de absorbante, 1 perie de păr, 1 unghieră, 1 pastă+periuţă de dinţi, 1 balsam de buze/ruj, 1 cremă universală sau printr-o donaţie în contul Asociaţiei JCI Active Citizens Mureş, deschis la Banca Transilvania Tg-Mureş, IBAN RO75BTRLRONCRT0347539801 (cu mențiunea ”Proiect Puternice împreună”). Rugămintea noastră este ca poşeta donată să fie în stare bună, iar produsele pe care le conţine să fie noi.

Perioada de desfăşurare a campaniei este: 10.07.2019 – 01.10.2019

Punctele de colectare a poşetelor sunt:
Restaurant Citadel, Tg-Mureş, str. Poştei nr. 1
J’ai Bistrot, Tg-Mureş, Piața Mărășești nr.6
Scarlet, Tg-Mureş, Piața Teatrului nr.6

vezi aici mai multe detalii