Puternice împreună Femei pentru Femei – 8 Martie

Proiectul “Puternice împreună, femei pentru femei” s-a născut din dorinţa de a împărtăşi din abundenţa şi bucuria noastră, acelora mai puţin norocoase dintre noi, din credinţa că împreună putem sădi un zâmbet, că putem aduce o mângâiere acolo unde viaţa a dat o palmă, acolo unde a săpat răni adânci.
Anul trecut am reușit să oferim 100 de poșete cu produsele de igienă personală, respectiv le-am furnizat informații prețioase pentru sănătatea lor cu privire la igiena personală și cancerul de sân.
În această primăvară, în luna dedicată femeilor ne dorim să aducem din nou o bucurie femeilor ce provin din diverse medii dezavantajate din județul Mureș.
Pentru concretizarea acestui proiect avem nevoie de implicarea şi sprijinul vostru. Oricine poate sprijini această cauză donând o eșarfă, o ciocolată, un parfum, un deodorant, un ruj/balsam de buze, o cremă universală și un lac de unghii sau printr-o donaţie în contul Asociaţiei JCI Active Citizens Mureş, deschis la Banca Transilvania Tg-Mureş, IBAN RO75BTRLRONCRT0347539801 (cu mențiunea ”Proiect Puternice împreună”). Rugămintea noastră este ca eșarfa donată să fie în stare bună, iar produsele să fie noi.
Produsele vor fi livrate în cursul lunii martie cu ajutorul partenerilor noștri Casa Dragostei și a Milei.
Perioada de desfăşurare a campaniei este: 09.02-08.03.2020
Punctele de colectare sunt: Scarlet Cafe, Restaurant Citadel si J’ai Bistrot Târgu Mureș