- Solicitantul[1] are o vârstă sub 40 ani (neîmpliniți) la data aplicării la program;
- Solicitantul are o experiență de maximum 2 ani în domeniul consultanței în management;
- Este reprezentantul legal al unei societăți de consultanță (cod CAEN autorizat 7022) înființată legal în România, după 1 ianuarie 2019 SAU este o persoană fizică/juridică ce își asumă că va înființa până la data finalizării programului o astfel de societate;
- Solicitantul își asumă că va participa la toate cele 3 întâlniri de grup și va avea o participare de peste 80% din programul de mentorat, sub sancțiunea excluderii din program în cazul nerespectării acestor condiții.
Nu reprezintă condiție de participare în Program pregătirea profesională sau academică în domeniul consultanței.
[1] Prin solicitant se înțelege orice aplicat persoană fizică care depune o aplicație în nume propriu sau în calitate de reprezentant legal a unei entități juridice și care îndeplinește condițiile de eligibilitate ale prezentului regulament
Candidaturile se depun electronic prin transmiterea unui email cu cererea de înscriere și anexe atașate, având cu subiectul: Candidatura program mentorat în consultanță 2021.
Solicitantul transmite o cerere de înscriere la program, însoțită de: un proiect personal, detaliat, care cuprinde minim elementele de la anexa nr. 1, Curriculum Vitae în format Europass în limba română, documente justificative privind eligibilitatea conform documentelor proiectului.
Emailul la care se transmit aplicațiile este: mentoring.cons@gmail.com – data limită fiind 10 ianuarie 2021, ora 20.00.
Toate documentele vor fi în format .pdf, scanate la rezoluție de 300 DPI(PPI).
Orice candidatură care nu respectă condițiile de depunere sau va fi depusă după termen va fi eliminată de la evaluarea tehnică.
Evaluarea candidaturilor cuprinde două etape:
- Evaluarea administrativă, verificându-se elementele de formă și fond ale candidaturii și va fi responsabilitatea organizatorului, cu sprijinul
Neîndeplinirea acestor condiții va duce la respingerea candidatului, candidatura acestuia nemaifiind evaluată din punct de vedere tehnic.
Nu se acceptă completări la candidatură, nu se vor solicita clarificări, în cazul depunerii mai multor aplicații din partea aceluiași beneficiar va fi analizată doar ultima candidatură transmisă.
- Evaluarea tehnică.
Fiecare candidatură va primi un punctaj de la 1 la 10 puncte, conform grilei de evaluare. Evaluarea se va face în paralel de către JCI Târgu Mureș și de către coordonatorul de mentorat al ediției, fiecare solicitant fiind punctat de la 1 la 10, punctajul final reprezentând media aritmetică între cele două punctaje obținute (din parte JCI Mureș și din partea mentorului).
În cadrul ediției pilot vor fi aleși primii 9 beneficiari, în mod descrescător din punct de vedere al punctajului obținut.
În situația punctajului egal, departajarea se va face după următoarele criterii:
- Punctajul obținut la Pct.1 – Motivația personală în cadrul grilei
- Vechimea societății pe care o reprezintă (de la data depunerii la 1 ianuarie 2019)
- Experiența personală a solicitantului (de la 0 la doi ani)
Următorii candidați vor intra pe lista de rezervă, aceștia fiind acceptați doar în condițiile eliberării unui loc până la data de 28 februarie 2021.
În cazul aplicațiilor aflate sub suspiciune de copy-paste sau care prezintă asemănări de text, toate aceste candidaturi vor fi respinse automat.
Nu se aplică punctaj minim.
Candidații au obligația să se înscrie în Program folosind date de contact valide și complete.
Organizatorul are dreptul de a nu introduce în procedura de evaluare, respectiv de a nu primi/de a exclude de la activitățile Programului persoanele care au utilizat date nereale sau incomplete la înscriere sau ulterior, pe parcursul Programului (chiar daca în urma evaluării au fost acceptate).