27 Mai 2017 a fost o seară magică pentru JCI Târgu Mureș la JCI Awards în cadrul Conferinței Europene JCI organizată la Basel, în Elveția! Pentru toată munca depusă pe parcursul anului 2016, organizația a fost recunoscută la nivel european cu 3 premii, o premieră pentru România:

1. „Most Outstanding New Local Organization” (Cea mai de seamă organizație nouă)

2. „Best Local Personal Skill Development Program” (Cel mai bun program dedicat dezvoltării abilităților personale) – I love my health

3. Colega noastră Maria Alexandra Botoș a câștigat premiul pentru „Most Outstanding New Member” (Cel mai valoros membru nou).

Îi felicităm pe colegii noștri din JCI Constanta care au câștigat la rândul lor premiul pentru „Best Inter – organization Collaboration Project” (Cel mai bun proiect de colaborare între organizații) – EXPO ONG și cărora le-au fost nominalizate proiectele JCI PLAY 4×4 by JCI Constanta și Atelierul Zânelor by JCI Constanta. De asemenea îi felicităm pe colegii din JCI București pentru nominalizarea proiectului Business pe Bicicletă. Împreună, prin aceste recunoașteri, am adus JCI România între primele 3 federații naționale la nivel european.

Suntem mândri de toți membrii JCI care s-au implicat și au creat schimbări pozitive în comunitățile noastre. Felicitări echipei noastre care au muncit atât de mult și au adus orașul Târgu Mureș precum și România pe buzele întregii Europe, ne mândrim cu un grup de oameni minunați! Mulțumim tuturor partenerilor și prietenilor care ne-au fost alături și ne-au ajutat să creștem impactul muncii noastre!

Felicitări tuturor oamenilor din JCI România, creștem frumos împreună!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.