Viața politică europeană e zdruncinată de tensiuni. Marea Britanie iese din UE, imigranții încă nemulțumesc lumea, Putin duce o politică agresivă, iar un al III lea război mondial nu mai pare o idee atât de fantezistă! V-am captat atenția? Foarte bine pentru că pe data de 17 mai, ora 18:00 echipa JCI Târgu – Mureș te invită să participi ca europarlamentar sau ca asistență la adunarea plenului parlamentului pe timp de criză, chiar în orașul tău!

Dacă vrei ca tu să fii parte din Parlamentul European pentru a dezbate soarta întregii alianțe Europene, ai între 16 și 25 ani și ești vorbitor de limba engleză noi îți dă oportunitatea să îți îndeplinești dorința.

Vă așteptăm cu mulți invitați surpriză, premii pentru participanți și multe informații interesante care să te ajute să îți pregătești un discurs elaborat ca europarlamentar.

Scenariu:

Rusia declară război uneia dintre tarile UE!! Ce soluții vei găsi tu ca europarlamentar să împiedici declanșarea unui al treilea război mondial!? Proiectul Peace is Possible te invită să pledezi pentru pace în întreaga lume! Vino și declară public susținerea ta pentru pace!

Pentru a participa și a-ți însuși rolul de Europarlamentar te rugăm să completezi următorul formular!

goo.gl/C8BL4P

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.