Vrei să afli mai multe despre sistemul legislativ al Uniunii Europene? Vrei să îți îmbunătățești calitățile de vorbire în public? Vrei să simți ce înseamnă dezbaterea în plenul parlamentului Eurpean sau poate îți dorești o carieră politică? Dacă ai între 16 și 25 de ani atunci înscrie-te până în data de 13 mai la evenimentul nostru și vei avea ocazia să faci toate aceste lucruri! Link-ul către formularul de înscriere îl găsești aici → goo.gl/C8BL4P noi îți vom oferii toate detaliile, materialele și asistența necesară pentru a te pregăti cât mai bine pentru rolul tău de Deputat European!

Ediția locală a proiectului mondial „Peace is Possible” realizat în cadrul proiectului „Promotori pentru democrație europeană”, coordonat de Biroul de Informare al Parlamentului European în România va avea loc în data de 17 mai 2017, ora 18:00, în incinta Universității Petru Maior din Târgu Mureș!

Evenimentul se va desfășura în limba engleză, sub forma unei simulări a adunării plenului Parlamentului European într-o situație de criză și anume în situația declanșării unui conflict armat între o țară non-membră și o țară membră a Uniunii Europene.

Participanții, vor intra în rolul deputaților europeni și vor aduce argumente care să susțină capacitatea Uniunii Europene de a crea un mediu pașnic pentru cetățenii săi, dar și în relațiile cu celelalte state ale lumii, și de a menține în timp această stare ca pe una naturală, de fond. Evenimentul este deschis publicului larg și încurajăm participarea susținătorilor participanților înscriși la simularea plenului Parlamentului european!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.