Organizația locală JCI Târgu Mureș vă invită să participați la ediția locală a proiectului mondial „Peace is Possible” realizat în cadrul proiectului „Promotori pentru democrație europeană”, coordonat de Biroul de Informare al Parlamentului European în România.

Evenimentul se va desfășura în limba engleză, sub forma unei simulări a adunării plenului Parlamentului European într-o situație de criză și anume în situația declanșării unui conflict armat între o țară non-membră și o țară membră a Uniunii Europene.

Participanții, tineri cu vârste cuprinse între 16 și 25 de ani, vor intra în rolul deputaților europeni și vor aduce argumente care să susțină capacitatea Uniunii Europene de a crea un mediu pașnic pentru cetățenii săi, dar și în relațiile cu celelalte state ale lumii, și de a menține în timp această stare ca pe una naturală, de fond.

Vă invităm să luați parte la evenimentul nostru în data de 17 mai 2017, ora 18, în incinta Universității Petru Maior din Târgu Mureș!

Dacă ai între 16 și 25 ani și vrei ca tu să fii parte din Parlamentul European pentru a dezbate soarta întregii alianțe Europene, echipa JCI Târgu – Mureș te invită să te înscrii aici: goo.gl/C8BL4P. Noi îți vom oferii toate detaliile, materialele și asistența necesară pentru a te pregăti cât mai bine pentru rolul tău de Deputat European!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.