Iar pentru că vrem să vă ținem la curent cu evenimentele ce urmează, în luna Mai vom colabora cu NLP Science.

NLP Science organizează la Târgu Mureș începând cu data de 12-13 Mai 2018 formarea de NLP Practitioner.
Formarea NLP Practitioner care va începe la Târgu Mureș la data de 12 Mai 2018 are o durata de 18 zile, cu un număr de 130 ore.
Se va desfășura de-a lungul a 9 module de cate 2 zile,sămbata și duminica de la ora 9 la ora 17, la intervale de cca o lună.
În cadrul primului modul se vor stabili împreună cu participanții datele viitoarelor module.

Formatorul NLP SCIENCE este Cristian GRIGORE, Este Master Trainer iîn Programare Neuro-Lingvistică (cel mai inalt nivel de recunoaștere) certificat de către ARONLP, IANLP și EANLP. De 16 ani își desfășoară activitatea de psiholog clinician și psihoterapeut în cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie „Socola”, Centrul de Sănătate Mintală „Dr. Ghelerter”, Iași. Are formare în Hipnoză Clinică și Psihoterapie Ericksonianăa. Este trainer specializat internațional în managementul stresului organizațional; sănătatea mintală la locul de munca. Autorul cărții: „NLP – Arta și știintța dezvoltării umane; Studiul dezvoltării personale și abilităților de comunicare prin tehnici de programare neuro-lingvistică”, publicată în 2006.

Locurile sunt limitate la 18 participanți!!!
Informații cost
Cursul costa 255 RON/modul iar dacă mentionezi faptul ca ai primit invitația din partea JCI Târgu Mureș, beneficiezi de o reducere de 20%.
Pentru inscriere trebuie achitată o taxă de 200 RON.

Detalii și inscrieri la adresele de mail: contact@nlpscience.ro, adriana_draghici2004@yahoo.com, sau la numărul de telefon 0755 516 397. Persoana de contact este Adriana DRĂGHICI.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.