JCI Târgu Mureş îşi măreşte echipa! Dacă vrei să faci mai mult pentru comunitatea ta și vrei să dăruieşti efort şi timp pentru o cauză în care crezi, înseamnă că avem aceleaşi obiective.

Te invităm miercuri, 29 Februarie la Meet JCI. Ne găseşti la Restaurantul L’Esquina (Piața Bernády György nr.2) începând cu orele 18:30.

Acolo vei avea ocazia să cunoști echipa JCI Târgu-Mureş, să afli care sunt planurile organizaţiei pe 2017 și vei putea să pui numeroase întrebări.

Nu există taxă de participare, dar locurile sunt limitate, așa că, pentru o mai bună organizare a evenimentului, te rugăm să completezi următorul formular:  https://goo.gl/forms/eSH3zU5ovAJa5cGJ2

În JCI, cea mai mare reţea globală de tineri cetăţeni activi cu vârste cuprinse între 18 – 40 ani din diverse arii şi domenii de activitate, evoluăm împreună prin diverse activităţi de voluntariat. Ceea ce ne dorim este să devenim mai buni în domeniul nostru şi în leadership, să ne implicăm în comunitate şi să producem schimbări pozitive. Aşadar, nu mai sta pe gânduri şi hai să ne dezvoltăm împreună comunitatea!

Abia aşteptăm să te cunoaștem!

Echipa JCI Târgu-Mureş

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.