Te invităm să faci parte dintr-o echipă de voluntari apreciată și premiată la nivel internațional: JCI Târgu Mureș – care de mâine își mărește echipa.
La evenimentul Meet JCI din 19 septembrie îți vom da detalii despre proiectele noastre, care se împart în 3 domenii: Responsabilitate socială, Antreprenoriat și Dezvoltare personală.
Echipa JCI Târgu Mureș este formată din tineri cu o carieră sau/și cu familii, dar care aleg să-și dedice câte puțin din timpul liber unor activități pentru cei din jur și, în același timp, să învețe câte un lucru nou din fiecare proiect în care se implică. Scopul nostru este să aducem mereu schimbări pozitive în comunitatea târgumureșeană și vrem să ne mărim echipa cu persoane entuziaste, care au aceeași dorință.
Dacă și tu ai aceleași valori ca noi: să faci ceva pentru dezvoltarea comunității în care trăiești, să înveți mereu lucruri noi din diferite domenii, dar și să te autodepășești, te așteptăm la Meet JCI, mâine, 19 septembrie, la Zambara Bistro & Lounge, să ne cunoaștem și să-ți alegi proiectul tău de suflet.
Nu există taxă de participare, dar locurile sunt limitate, aşa că, pentru o mai bună organizare a evenimentului, te rugăm să completezi următorul formular:
https://goo.gl/forms/eSH3zU5ovAJa5cGJ2

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.