Daniel: „Oamenii sunt foarte importanți pentru mine, energia lor”

Daniel Baratoși este proiect manager în cadrul I Love My Health și se implică în dezvoltarea unui viitor proiect al JCI Târgu Mureș – Money Game. Daniel este antrenor și jucător de șah.

Cum și de ce profesia asta?

Damiel: Joc șah de la vârsta de 4 ani, este pasiunea mea, îmi plac copiii, îmi place să predau, mă bucur de reușitele altora, acest joc m-a acaparat aproape complet.

Cum ai aflat de JCI?

Daniel: Pe Facebook am văzut un eveniment I Love My Health, m-am dus, mi-a plăcut, m-a fascinat că pot învăța lucruri noi.

Au fost perioade când ai vrut să renunți?

Daniel: Da, dar numai din motive personale. Oamenii din cadrul organizației nu mi-au dat niciodată motiv. Ba mai mult, m-au încurajat de fiecare dată, chiar dacă doar eu știam prin ce trec.

Cum și cu ce te ajută JCI?

Daniel: Reușesc să descopăr lucruri noi despre mine, învăț să îmi asum responsabilități și să lucrez în echipă.

Pentru ce categorie de beneficiari  ți-e greu să spui nu când vine vorba despre voluntariat?

Daniel: Celor care se ocupă de proiecte care implică copii, sănătate, sport, mangamentul timpului și banilor.

Cel mai greu moment ca project manager?

Daniel: Ramâne de văzut, am să revin cu informații după ce ducem la bun sfârșit niște idei.

Dacă nu ai face voluntariat, și ai vrea să începi acum, care sunt criteriile după care ai alege o organizație și cum te-ai informa?

Daniel: Oamenii sunt foarte importanți pentru mine, energia lor. Aș participa la evenimente, m-aș informa mult până să iau o decizie. Aș verifica înformațiile în mass-media și aș urmări activitatea organizațiilor și pe paginile de social media.