La nivel internațional, mai multe organizații internaționale s-au înregistrat în programul „International week of service” pentru a avea un impact cât mai mare în comunitățile locale. JCI Târgu Mureș, deoarece face parte din rețeua internațională JCI, va desfășura acest program nu doar într-o singură săptămână ci în 3 săptămâni din luna Martie! Începând din 13.03.2017 am lansat campania Weeks of service prin care dorim să aducem o conștientizare a comunității mureșene asupra nevoilor mediului și planetei pe care trăim.

În orașul nostru, odată cu venirea primăverii și topirea zăpezii, au ieșit la iveală veselii ghiocei, dar și gunoaiele aruncate iresponsabil în timpul iernii, stricând astfel priveliștea din vecinătatea locuințelor noastre.

Vrei să deschizi fereastra și să vezi culorile primăverii fără gunoaie?

Vrei să mergi spre școală, serviciu fără să te împiedici de gunoaiele orașului?

Vrei să faci o plimbare prin parc și să nu mai fi agresat vizual de fel de fel de chestii aruncate fără rost pe spațiul verde?

Vrei sa ieși la alergat și să nu mai fi scandalizat de pet-urile aruncate prin pădure?

Alătură-te nouă sâmbătă, 18 martie 2017 să pornim prima bătălie împotriva gunoaielor de pe spațiile verzi din zona căminelor studențești și parcul Eroilor.

Vă așteptăm echipați cu mănuși și saci de gunoaie în Parcul Mihai Eminescu, de lângă Casa de cultură a studenților, la ora 10:30
Vă așteptăm cu mic cu mare!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.