Despre

Când: Joi, 09.04.2015, 18:00-21:00

Unde: Casa de Cultură a Studenţilor, Târgu-Mureş. Str. N.Grigorescu nr.19.

Cum ar fi să participi la un eveniment în care te îmbogăţeşti cu informaţii valoroase şi să oferi în acelaşi timp ajutor preţios unor copii bolnavi de cancer?

În perioada sărbătorilor de Paşte, mai exact 9 aprilie, JCI Târgu-Mureș te invită la un eveniment cu totul special. Prin participarea ta, vei avea ocazia să afli mai multe despre inteligenţa emoţională şi, în acelaşi timp, vei putea sprijini Asociaţia „Împreună pentru copiii cu cancer” din Târgu-Mureş.

CE VEI ÎNVĂŢA DACĂ VEI VENI LA CONFERINŢĂ?

În cadrul conferinței, Zoltan Veres, cunoscut trainer şi coach, va prezenta într-un mod practic detalii despre Inteligenţa Emoţională:

  • Ce este şi la ce ne ajută?
  • Care sunt beneficiile dezvoltării acesteia (Știai că inteligența emoțională este responsabilă pentru 58% din performanțele jobului tău? )
  • Metode practice pentru a o dezvolta
  • Empatia, compasiunea şi recunoștiinţa din perspectiva Inteligenţei Emoţionale
Speaker

Zoltan_Veres

Este un cunoscut trainer şi coach, specializat în dezvoltarea Inteligenţei Emoţionale. De mai bine de zece ani s-a dedicat studiului naturii umane prin lumea emoţiilor, susţinând training-uri, seminarii, workshop-uri și şedinţe de coaching, care se bazează pe dezvoltarea Inteligenţei Emoţionale.

De asemenea, Zoltan este certificat şi acreditat internațional de 6 SECONDS în Dezvoltarea Inteligenţei Emoţionale (6 Seconds este cea mai mare organizaţie internaţională din lume axată exclusiv pe Dezvoltarea Inteligenţei Emoţionale, mai multe detalii aici)

Firma din care face parte ajută companiile să îşi crească performanţa şi productivitatea prin creşterea Inteligenţei Emoţionale a angajaţilor. Fac asta prin team coaching, coaching one on one, training-uri şi workshop-uri în domeniul dezvoltării Inteligenţei Emoţionale.

Despre Asociaţie

Asociaţia „Împreuna pentru copiii cu cancer” s-a înființat în Târgu-Mureş, în ianuarie 2007.

Este o organizatie cu caracter umanitar, nonprofit, apolitică și nonguvernamentală.

Scopul principal al Asociaţiei „Împreună pentru copiii cu cancer” este ajutorarea copiilor bolnavi de cancer şi finanţarea / sponsorizarea Secţiei de Hemato-oncologie Pediatrică din Târgu-Mureș.

Numărul copiilor bolnavi de cancer creşte anual cu 15-20 de cazuri noi.

Pentru mai multe informații puteți accesa site-ul asociației, precum și pagina lor de Facebook.

logo_asociatia_ipcc

Bilete

Intrarea reprezintă o donație minimă de 30 RON, sumă plătită la intrare, care va fi donată Asociaţiei „Împreună pentru copiii cu cancer” din Târgu-Mureş.

APLICA!