Ești tânăr și vrei să te dezvolți personal prin muncă individuală? Vrei să faci parte dintr-un grup care apreciază aceleași valori și urmărește același scop ca și tine?

Echipa JCI Târgu Mureș te invită la întâlnirile lunare Edu Club. În cadrul lor vom urmări proiecții de documentare și vom citi cărți pe teme precum economie, politică, psihologie, istorie, științe ale naturii ș.a. , în funcție de preferințele grupului, pe baza cărora vom purta discuții și vom împărtăși opinii.

În luna octombrie pe data de 31 la ora 19:00, ne vom întâlni la L’Esquina – Restaurant&Lounge pentru a viziona proiecția documentarului „The Trouble With Experts” iar după vizionarea proiecției și dezbaterea ideilor, vom participa la un quiz legat de documentar. Cel mai atent dintre participanți va câștiga premiul Edu Club.

În a doua parte a evenimentului, pentru prima dată în istoria Educlub, vom purta discuții referitoare la o cartea de tip beletristică, „Dincolo” scrisă de autorul John Glasworthy, laureat al premiului nobel pentru literatură.

„If you do not think about the future, you cannot have one.” ~ John Glasworthy

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.