De la dependență la autocontrol

Cu toții am remarcat cât de mult se vorbește în ultima perioadă despre emoții, dependențe și vicii. Fiecare dintre aceste trei aspecte face parte din viața noastră și ne influențează deciziile, sănătatea și stilul de viață. De aceea este esențial să înțelegem legătura dintre emoții și dependențe, emoții și vicii, dar mai ales efectul lor asupra vieții fiecăruia.

În acest sens am pregătit o seară specială în care specialiști în psihologie și medicină ne vor explica cum să stăm departe de capcanele în care cad cei mai mulți dintre noi, ne vor face să înțelegem care sunt riscurile la care ne expunem în urma unui consum regulat de alcool sau să înțelegem cum apar dependențele și de ce ne este atât de greu să scăpăm de ele.

Indiferent dacă ai un obicei pe care vrei să-l schimbi, dacă vrei să îi ajuți și să îi înțelegi mai bine pe cei dragi în legătură cu problemele pe care le au sau pur și simplu vrei să afli cât alcool este indicat să consumi și de ce România se află pe primele locuri la consumul de alcool, ești așteptat alături de JCI Târgu Mureș în cadrul evenimentului ”De la dependență la autocontrol”, să petreci cu noi o seară dedicată dezvoltării tale personale.

Pentru înscriere te rugăm să completezi formularul:

https://forms.gle/yApuaJeCKFFhCDqb9

Prețurile sunt:
– early bird: 20 lei – pentru înscrierile efectuate până în 10.03.2020
– normal: 30 lei începând cu 11.03.2020

ATENȚIE! Locurile sunt limitate!