JCI Târgu Mureș împreună cu Megora Shop organizează o strângere de fonduri

Se dorește ACHIZIȚIA a 3 SISTEME FOTOVOLTAICE având ca scop final reducerea costurilor la energie, astfel banii necesari facturilor pot fi utilizați pentru educația copiilor.

Megora Shop va oferi montaj gratuit pentru cele 3 case, iar costul echipamentelor pentru un singur sistem este aproximativ 4000 Euro.

 

Despre JCI Târgu-Mureș

JCI Târgu Mureș este o organizație putenic implicată în Comunitatea Târgu-Mureșeană având 4 piloni principali: Traininguri, Evenimente, Programe și Proiecte.

Unul dintre proiectele de suflet este acela prin care venim aproape de copiii din Centrele de plasament. De peste 7 ani, prin proiectul “Zâmbete în dar” oferim acces la educație prin workshopuri, excursii şi alte activităţi la care ei nu au acces din cauza situației sociale.

JCI a colaborat cu diferite ONG-uri și înstituții însă pentru proiectul dedicat copiiilor au colaborat și cu Casa Sfanta Elisabeta din Glodeni și Fundația Kiwi.

Cu toții ne dorim investiții durabilă și proiecte sustenabile iar acum avem o oportunitate extraordinară.

Cu ajutorul sistemelor fotovoltaice putem produce propria energie timp de 25 de ani, timp în care banii care ar fi redirecționați  către factură ar putea fi utilizați către educație, informare, workshopuri.

Susține această cauză,

donează în contul RO21BTRLRONCRT0347539803 care aparține JCI Târgu Mureș,

cu mențiunea „Dăruim zâmbete și energie” și numele proiectului preferat: Sfânta Elisabeta sau Kiwi.

Asociația „Sfânta Elisabeta

Asociația „Sfânta Elisabeta” – Glodeni

Asociația „Sfânta Elisabeta” administra trei spații/case pentru copii: la Glodeni –  peste 24 de copii, și două case în oraș – una pentru băieți și una pentru fete, cu câte 10 locuri.

Din cauza costurilor financiare, casele din oraș au fost închise, momentan, toți copii fiind la Glodeni fiind 2 case, una pentru fete și una pentru băieți.

Fundația Kiwi Casa Bucuriei - Târgu Mureș

Fundația Kiwi Casa Bucuriei – Târgu Mureș

Fundația Kiwi Casa Bucuriei din Targu Mures este o organizație non-profit care se concentrează pe îmbunătățirea vieții copiilor și tinerilor din comunitatea locală.

Fundația oferă o gamă largă de programe educaționale, culturale și sportive pentru copii și tineri, cu scopul de a sprijini dezvoltarea lor personală și profesională.

Beneficii pentru sponsorii proiectului social „Daruim zâmbete și energie” sunt: