Conferința CDAT – Cheia Dezvoltării Afacerii Tale

Conferința a avut ca principal obiectiv dezvoltarea mediului de afaceri local și, totodată, stimularea competitivității agenților economici. În cadrul evenimentului, participanții au avut ocazia de a cunoaște alți antreprenori și de a crea relații profesionale sau personale de calitate.

Speakeri

János Bereczki. Director General Adjunct al Opportunity Microcredit România, János Bereczki s-a dedicat să găsească răspunsuri referitoare la dezvoltarea întreprinderilor mici şi micro sau la problemele economice şi sociale ale perspectivelor de dezvoltare. Folosind experienţa şi cunoştinţele sale economice, comerciale, corporative, lucrează din greu pentru a oferi oportunităţi acestor întreprinderi.

Birtha Attila – Trainer și Specialist Online Marketing. Fondator proClick.ro, agenție de performance Marketing din România, cu o experiență de peste 7 ani în domeniu, alături de branduri online de renume, abordează noua lume a marketingului digital dintr-o perspectivă pragmatică. De profesie informatician, este pasionat de soluțiile de automatizare care asigură scalabilitatea campaniilor de marketing online. În calitate de partener și trainer certificat Google, participa activ la educarea pieței.

Stelian Burduhos – Președinte JCI România 2014. Stelian a debutat în domeniul vânzărilor, evoluând până la poziția de Group Manager al brokerului de asigurări Kunden Broker. Ulterior, a efectuat un stagiu de practică internațională în Germania, în cadrul companiei Mountek GmbH, la terminarea acestuia preluând poziția de reprezentant regional al companiei în România, iar din 2010 devine membru al echipei BT Asset Management. Ulterior este implicat ca și expert regional în cadrul proiectului “Acționăm responsabil! – Rețeaua Socială RSC” și în diverse proiecte de training pe arii precum: vânzări, product placement, customer care, CSR și soft skills. Din dorința de a aduce o schimbare pozitivă în comunitate și pasiunea pentru voluntariat, este implicat punctual ca și alumnus în training-uri și proiecte AIESEC, iar din 2008 este membru în cadrul organizației Junior Chamber International, ocupând roluri precum VP Internaționalism, Președinte Local JCI Cluj, VP Dezvoltare & Business Transilvania și în prezent Președinte în cadrul JCI România.

Ciprian Sabău – Contabil și Owner Sabău & Asociații – Expertize Contabile. Este co-fondator şi asociat senior al societăţii de expertiză contabilă Sabau & Asociatii Expertize Contabile S.r.l. Prin activitatea sa în cadrul firmei de contabilitate, încearcă să aducă o nouă abordare în relaţia cu clienţii din punct de vedere al contabilităţii societăţilor comerciale şi al “vieţii financiare” a acestora, promovând dialogul şi comunicarea proactivă, ca soluţie de programare financiară şi fiscală pentru companii şi IMM-uri. Compania pe care o coordonează este membră CECCAR, ANEVAR și de curând ACCA. De mai bine de 4 ani promovează responsabilitatea socială a companiilor în comunitățile de care acestea aparțin, fiind și expert certificat CSR, membru fondator al Corpului Profesioniștilor în Responsabilitate Socială din România și coordonatorul regional al Centrului RSC Acționăm Responsabil – Regiunea Centru.

Brîndușa Mureșan – Owner și Trainer la Business Management and Marketing Academy. După un master în PR și comunicare și un postuniversitar pe managementul IMM-urilor, Brîndușa a absolvit un program de MBA în Marea Britanie. De 12 ani lucrează în consultanță, specializarea ei fiind Implementarea sistemelor de managementul performanței și calității, domeniu în care a lucrat cu peste 300 de companii din verticale de business diverse. Din 2004, colaborează cu universități și centre de pregătire managerială din România, Marea Britanie, Germania și Austria, în calitate de trainer și lector.

Florin Somodi – Sales Manager și Trainer. Absolvent al Academiei de Advocacy Timișoara, a urmat cursurile de specializare în advocacy și lobby, organizate în cadrul proiectului ”Activ și Implicat”. Este membru al grupului de inițiativă civică Lobby pentru Cluj, care a desfășurat în ultimii doi ani 8 audieri publice și peste 10 mese rotunde pe teme de interes maxim pentru comunitatea clujeană (regionalizare, calitatea serviciilor în sănătate, calitatea procesului educațional preuniversitar, costul și calitatea vieții în Cluj-Napoca, Lider și proiect pentru Cluj). Este Președinte 2014 al Junior Chamber International (JCI) Cluj, coordonează proiectul Active Citizens Cluj (ACT) ce constă în sesiuni de pregatire în advocacy (influențarea deciziei publice) pentru tineri lideri (liceeni, studenți și membri ai ONG-urilor).