Știți care este cel mai eficient mod de păstrare și depozitare a alimentelor din gospodăria dumneavoastră? În cazul în care răspunsul este negativ, echipa Food Waste Combat vă aduce informații relevante în fiecare săptămână. Astăzi vă prezentăm informații prețioase despre:

VINETELE:

Refrigerare: Nu se păstrează în frigider

Păstrarea prospețimii: Aproximativ o săptămână.

Condiții optime de păstrare: Se păstrează într-un loc aerisit și răcoros din casă. Dacă sunt puseîn frigider se pot înmaroni și pot căpăta arome neplăcute.

Congelare: Se congelează curățate de coji, feliate, în apă cu lămâie sau spălate, scurse și așezate într-un vas etanș. .

Utilizarea legumelor parțial stricate: Pentru a îndepărta gustul amar al vinetelor îmbătrânite, sărați bine miezul acestora înainte de utilizare apoi clătiți-le. Sarea absoarbe gustul amar.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.