Am fi vrut să scriem un text vesel despre copiii din Centrul Sfânta Elisabeta, sprijinit de proiectul nostru Zâmbete în Dar, însă, din păcate, ni s-a adus la cunoștință o situație dificilă, pe care dorim să v-o prezentăm și vouă, cu speranța că fiecare dintre noi poate ajuta câte puțin pentru a nu despărți acești copii, care și-au găsit, în sfârșit, o familie.

Centrul se confruntă momentan cu o situație financiară foarte dificilă: în prezent nu mai beneficiază de finanțare de la stat și nu reușesc să facă față la plata salariilor personalului și a datoriilor la stat. Greutățile au început în ianuarie anul acesta, dar până acum au reușit, cumva, să se descurce pe cont propriu.

În cazul în care nu vor reuși să se redreseze, vor fi nevoiți să trimită din copii la alte centre, să păstreze doar 10 copii și, bineînțeles, să renunțe la o parte din personal.

Această situație s-ar putea încheia în august, când vor putea aplica din nou pentru finanțări de la stat, dar până atunci au nevoie de ajutorul nostru.

Cei care doresc și pot să ajute la sprijinirea centrului și la bucuria celor mici de a continua să fie o familie pot face donații în contul:

RO83RZBR0000060001875752

Banca Reiffeisen Târgu Mureș

Asociația Sfânta Elisabeta

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.