Îți dorești să te implici în dezvoltarea sustenabilă a comunității tale, împreună cu alți cetățeni activi și dornici de dezvoltare?

JCI Târgu Mureș te așteaptă în perioada 13-15 Septembrie la Active Citizens Academy, weekend-ul dedicat implicării în comunitate!

Vei avea ocazia să te familiarizezi cu conceptul de cetățenie activă, să înțelegi și să înveți să aplici Active Citizens Framework, să dezvolți abilități de analiză a nevoilor și acționare asupra acestora prin proiecte punctuale bazate pe Scopurile de Dezvoltare Durabilă setetate de ONU.

Totodată vei acumula cunoștințe practice de:
– Project Management,
– Branding bazat pe proiecte cu impact,
– Evaluarea calității și impactului proiectelor,
– Resurse umane
– Relaționare cu stakeholderii
– Bugetare
– Achiziții și vânzări

Toată activitatea va fi împărțită pe echipe, fiecare echipă având un coach dedicat. Echipele vor avea activități pregătitoare înainte de Academie, follow-up până la sfârșitul anului, precum și suport în dezvoltarea proiectelor generate în comunitățile lor.

Costul participării este de 50 lei până la data de 20.08, respectiv 75 lei începând cu 21.08, care vor fi investiți în cheltuieli necesare organizării, precum materiale de lucru, spații, mese, gustări, cafea sau ceai, apă și tot ce avem nevoie pentru a putea lucra eficient. Menționăm că mesele de vineri seara, sâmbătă la amiază și seara, precum și cea de duminică le vom lua împreună, la locația unde se organizează activitățile, pentru a putea folosi cât mai bine timpul în folosul nostru.

Evenimentul este un proiect de tineret finanțat de către DJST, o mare parte din cheltuielile necesare fiind asigurate. Restul cheltuielilor le suportăm împreună, pentru a ne asigura condiții de lucru în care să dăm un randament maxim. Dacă alegi să vii cu un prieten sau cu un grup de oameni dornici de implicare, costurile de participare vor fi mai reduse, prin urmare te rugăm să ne anunți dacă vii singur sau în grup pentru a face împreună calculul costului de participare.

Înregistrarea se face prin completarea următorului formular: https://goo.gl/forms/Lsztn7mho4WmvOS13 și se vor inchide la data de 01.09.2019. Locurile sunt limitate pentru că ne dorim să formăm echipe puternice și dornice să producă schimbare.

La eveniment sunt așteptați să participe:
– Membrii JCI dornici de implicare și dezvoltarea comunităților
– Membrii altor organizații de tineret ce își doresc dezvoltare
– Tineri cetățeni activi, cu vârsta cuprinsă între 18 și 40 de ani, dornici să aducă o schimbare pozitivă în comunitate împreună cu alți oameni pe aceeași lungime de undă cu ei.

Te așteptăm cu poftă de lucru și dorință de cunoaștere și schimbare la Active Citizens Academy!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.