Îți dorești să te implici în dezvoltarea sustenabilă a comunității tale, împreună cu alți cetățeni activi și dornici de dezvoltare?

Înscrie-te în perioada 5-7 Aprilie la Active Citizens Academy, weekend-ul dedicat implicării în comunitate!

Vei avea ocazia să te familiarizezi cu conceptul de cetățenie activă, să înțelegi și să înveți să aplici Active Citizens Framework, să dezvolți abilități de analiză a nevoilor și acționare asupra acestora prin proiecte punctuale bazate pe SDG-urile ONU, toate acestea lucrând cot la cot cu alți cetățeni activi, având țeluri comune.

Înregistrarea se face prin completarea următorului formular: https://goo.gl/forms/Lsztn7mho4WmvOS13. Locurile sunt limitate iar data limită pentru înscriere este 28 martie, astfel vom putea crea din timp echipele de lucru și ne vom putea familiariza cu colegii până la începerea Academiei.

Costul participării este de 150 lei și include materialele folosite, precum și mesele de vineri seara, sâmbătă la amiază și seara și duminică amiaza. Având totul asigurat, vom putea dedica eficient tot timpul dezvoltării.

Totodată vei acumula cunoștințe practice de:
– Project Management
– Branding bazat pe proiecte cu impact
– Evaluarea calității și impactului proiectelor
– Resurse umane
– Relaționare cu stakeholderii
– Bugetare
– Achiziții și vânzări

Toată activitatea va fi împărțită pe echipe, fiecare echipă va avea un coach dedicat și va avea activități pregătitoare înainte de Academie, follow-up până la sfârșitul anului, precum și suport în dezvoltarea proiectelor generate în comunitățile lor.

La eveniment sunt așteptați să participe:
– Membrii JCI dornici de implicare și dezvoltarea comunităților
– Membrii altor organizații de tineret ce își doresc dezvoltare
– Tineri cetățeni activi, cu vârsta cuprinsă între 18 și 40 de ani, dornici să aducă o schimbare pozitivă în comunitate împreună cu alți oameni pe aceeași lungime de undă cu ei.

Te așteptăm cu poftă de lucru și dorință de cunoaștere și schimbare la Active Citizens Academy!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.