11even experiences Târgu Mureș

Evenimentul ”11even Experiences”  face parte din seria națională de evenimente social – motivaționale, având tema „Despre oameni frumoși și poveștile lor”. 11even a însemnat 11 personalități, care, timp de 11 minute, au împărtășit celor din sală experiențele, trăirile, fricile sau necazurile lor. Pornind de la premisa că emoțiile conduc la acțiune, evenimentele 11even au fost  create pentru a deschide mintea și sufletul participanților, pentru a inspira și pentru a genera decizii pozitive legate de viață și carieră.

Evenimentul s-a desfășurat în data de 14 noiembrie 2015, la Hotel Grand, și a avut ca invitați profesioniști din diferite domenii:

Cora Muntean – cu o experiență de peste 24 de ani în jurnalism, a făcut parte din echipa Evenimentul zilei, Realitatea TV, Televiziunea Târgu-Mureş, Europa FM.

Ioan Sabău Pop – reputat specialist în drept privat, profesor la Universitatea “Petru Maior” din Târgu Mureș, membru al Curții Interna­ţio­nale de Arbitraj Internațional de pe lângă Camera de Industrie și Comerț a României, recunoscut pentru implicarea sa deosebită în sfera conservării patrimoniului național.

Octav Russu – Medic primar ortoped-traumatolog, membrul mai multor societăţi naţionale şi internaţionale de profil, Șef Lucrări la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Târgu-Mureş.

Vizi Imre – Muzician, a devenit cunoscut prin emisiunea Vocea României şi concursul Eurovision unde a ocupat locuri fruntaşe.

Gabriela Farczadi – Laborant biolog, membru fondator al asociaţiei „Împreună pentru copiii cu cancer”. Asociaţia funcţionează de 8 ani, are ca membri fondatori medici, asistente, profesori şi oameni de afaceri şi se bazează pe deschiderea şi sprijinul societăţii civile, a oamenilor de afaceri şi a organizaţiilor de diferite profiluri. Motto-ul ei este „Împreună facem minuni”.

Victor Miron – Scriitor, celebru în presa internaţională datorită campaniilor sale inedite de promovare a lecturii în spaţiile publice, inițiator al campaniei “Cu cărţile pe faţă”, autorul mai multor cărţi bine primite de generaţia tânără, câștigător al premiului pentru cel mai bun blog. Ideea ca transportul public să fie gratuit dacă în timpul călătoriei citeşti o carte – campanie implementată la Cluj, l-a făcut pe Victor celebru în presa internaţională, începând cu Europa şi până în Peru. În prezent continuă să fie bibliotecar la o bibliotecă inedită din cadrul unui service auto din Cluj şi autor narator în povestea Service Auto lovi.

Simona Ciff – Psiholog,  având de mică dorința și abilitatea de a încuraja oamenii, a-i motiva să se ridice, să lupte şi să creeze cea mai bună versiune a lor.

Baghiu Maria Despina – Profesor Doctor în Pediatrie, cu supraspecializare în Oncologie Pediatrică, și-a dedicat întreaga activitate profesională studenților, rezidenților și copiilor cu boli hemato-oncologice, fiind de asemenea membru fondator al Asociaţiei „Împreună pentru Copiii cu Cancer”.

Cornel Marian Hoza – Antreprenor, unul dintre membrii fondatori şi preşedintele organizaţiei Beard Brothers, probabil cea mai non-conformistă organizaţie din România, fondatorul unei firme de design grafic şi web.

Hedi Hoka – Doctor în psihologie, autoarea bestsellerului „Iubesc să fiu femeie”, promotoare a sănătăţii mentale şi a echilibrului viaţă-muncă prin reducerea stresului. A studiat despre mindfulness în cadrul University of Massachusetts Medical School, Center for Mindfulness in Medicine, Health Care and Society, SUA. O personalitate optimistă, deschisă, autentică şi implicată în arta de a oferi ajutor specializat, Hedi este profesionistul care aduce neuropsihologia mai aproape de oameni. Lucrează atât cu companii, cât şi individual, cu persoane care doresc să dobândească productivitate, fericire personală şi o viaţă mai echilibrată, lipsită de anxietate. Este implicată activ în strângere de fonduri pentru copii cu nevoi speciale şi conduce grădiniţa BioBee.

Dan Mașca – CEO și director Reea