Luni, 29.08.2016 a avut loc ultimul modul al cursului Zâmbete în Dar pe Farfurie, dedicat tinerilor din centrele de plasament din județul Mures, organizat de către JCI Tîrgu Mures. Acest curs s-a desfășurat la restaurant, unde tinerilor li s-au prezentat reguli de conduită și etichetă la restaurant respectiv modul în care sunt comandate bauturile, mâncarea, aranjarea mesei și bunele maniere la masă. În cadrul acestui curs trei dintre cei care au numit corect fiecare obiect din vesela prezentată în timpul cursului au fost premiați cu insigne.

Partea teoretică a cursului a fost susținută înainte de servirea cinei, astfel încât tinerii să poată să își exerseze deprinderile proaspăt dobândite. La finalul cursului au fost înmânate tinerilor diplome și mape cu informațiile prezentate pe parcursul celor patru module ale proiectului, aceștia fiind foarte încântați de premiu.

Mulțumim Hotelului Alesia din Corunca pentru cina oferită copiilor și pentru asigurarea mediului optim de desfășurare a cursului, iar Direcției Județene pentru Sport și Tineret Mureș pentru sprijinul acordat!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.