Zâmbete în dar revine cu un nou proiect, de această dată destinat tinerilor care au crescut în centrele de plasament din judeţul Mureș, și în scurt timp urmează să înfrunte singuri greutățile vieții.

Din 06 August, 30 astfel de tineri care doresc să învețe să gătească vor participa la un curs și în același timp un concurs de gătit. Aceștia vor învăța să gătească rețete cu o dificultate medie, lucrând în echipe, iar cei mai buni dintre ei vor fi premiați! Meniul nostru va începe cu un aperitive, parcurgând apoi toate felurile de mâncare și sfârșind așa cum se cuvine cu un desert dulce și gustos!

În cadrul ultimei noastre întâlniri tinerii vor lua masa la restaurant, pentru prima dată, și vor învăța care sunt bunele maniere care trebuie puse în practică într-un astfel de loc, cum se aranjează tacâmurile pe masă, cum se face o comandă și cum se achită nota de plată.

În cazul în care dorești să vii în sprijinul nostru cu alimente care să fie folosite la rețetele noastre, cu timpul și prezența ta sau alte resurse, te rugăm să ne scrii fie un email fie pe facebook la adresa: https://www.facebook.com/JCIZambeteinDar .

Noi mulțumim Direcției județene pentru sport și tineret care ne sprijină financiar în implementarea acestui proiect!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.