Echipa Zâmbete în dar declară cel de-al treilea modul al cursului de gătit dedicat tinerilor din centrele de plasament din județul Mureș un real succes!

Sâmbătă 20.08.16 cele cinci echipe formate din tinerii centrelor de plasament au învățat să prepare, sub îndrumarea coordonatorilor lor, felul doi al unui meniului și anume tocană de cartofi. Modulele de gătit s-au finalizat cu prepararea unei tarte cu fructe, un desert delicios.

14088892_1105000992869191_1106816065_n

Sarcina juriului de a desemna echipa câștigătoare în cadrul acestei ediții a fost cea mai dificilă, comparativ cu edițiile precedente, deoarece experiența acumulată pe parcursul cursului de către tineri a adus echipele la un nivel foarte apropiat și a făcut aproape imposibilă distingerea celui mai delicios preparat dintre cele cinci.

La momentul în care totuși juriul a ajuns la un verdict echipele care au gătit cea mai bună tocăniță și cea mai bună tartă au fost premiate cu câte un set de echipamente pentru bucătari.

Tinerii se declară nerăbdători să participe la următoarea ediție, deși sunt puțini dezamăgiți că probele de gătit s-au terminat. Sâmbăta aceasta, vor învăța care este codul bunelor maniere aplicat la restaurant și cum se aranjează conform acestuia o masă festivă.

Mulțumim Pensiunii Dunca din Corunca pentru ajutorul logistic acordat pe parcursul acestui proiect, iar DJST Mureș pentru sprijinul acordat.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.