Prieteni, petrecere, baloane, lumânări, dorințe, ZÂMBETE, TORT, LA MULȚI ANI!

Acestea sunt cuvintele care ne vin în minte atunci când ne gândim la ziua noastră de naștere dar în special când ne gândim la ziua de naștere a unui copil. Tu poți aduce zâmbete pe fețele copiilor din centrele de plasament prin dăruirea unui tort! JCI Târgu Mureș îți dă posibilitatea, ca prin intermediul proiectului Zâmbete în dar de ziua ta, să transformi o zi oarecare într-una specială, plină de zâmbete și voie bună pentru un copil orfan sau abandonat.

Oferă ocazia unui copil orfan să sufle în lumânări și să își pună o dorință. Contactează-ne și noi îți vom spune când e ziua copilului pentru care tu poți să schimbi totul.

Copiii sunt minunile din viața noastră, ne arată cum sa trăim frumos, simplu și fără prejudecăți. Ne înconjoară cu dragostea, modestia și sinceritatea lor. Copiii centrelor de plasament pot învăța un adult multe lucruri dar în special îl pot învăța cât de ușor este să dăruiești zâmbete.

Pentru siguranța copiilor, torturile dăruite trebuie să fie însoțite fie de bonul fiscal, fie de un certificat de garanție eliberat de cofetăria sau cofetarul de la care a fost achiziționat.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.