Luna aprilie a continuat cu Atelierele de educație emoțională pentru copiii de la Asociația Sf. Elisabeta din Glodeni. Colegii noștri de la Laboratorul de educație au pregătit activități și jocuri noi săptămânal, pe grupe de vârstă, iar copiii ne așteaptă în fiecare joi pentru o nouă rundă de distracție educativă.
Partea emoțională nu este încă un aspect bine explorat în sistemul nostru educativ, dar este extrem de important pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor și tinerilor, pe toate planurile. Din acest motiv, orice deschidere a vreunui copil, orice semn de încredere în sine sau în facilitatori este un pas uriaș pentru el și o mare bucurie pentru noi.

Continuăm, așadar, activitățile noastre de educație emoțională datorită colaboratorilor de la Laboratorul de educație, cărora le mulțumim pentru pricepere, energie bună și entuziasm. Le mulțumim și voluntarilor JCI din proiectul Zâmbete în dar, care asigură transportul până la Glodeni și retur și asistența la ateliere.

Menționăm din nou entitățile care ne-au sărit în ajutor prin sponsorizări: Fundația Wanna Help din Olanda și Aages SA din Târgu Mureș, cărora le suntem recunoscători.

Iar pentru că educația este valoroasă, continuăm să facem cunoscut acest proiect și să strângem fonduri prin participarea la Swimathon Mureș, în 10 iunie 2018:
http://www.swimathon.ms/?lang=ro&idpage=12&page=show&idproject=12

Am înscris deja prima echipă de înotători-eroi: Zsolt Szekely, Alexandra Botoș, Marius Giurgiu, Ana Apostol Ana și Lucian Micliuc. Ei înoată pentru educație și vă încurajăm să-i susțineți prin donații la http://www.swimathon.ms/?lang=ro&idpage=21&idproject=12 sau ne puteți contacta la numărul de telefon: 0731 314 376 sau pe adresa de e-mail: micliuclucian93@gmail.com.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.