Zâmbete în Dar – Un ghiozdănel plin de bucurii înainte de începerea școlii

Zambete-in-dar

Începutul școlii reprezintă un prilej foarte bun pentru momente de neuitat în familie. Din păcate, există unii copii care nu se pot bucura pe deplin de aceste momente, neavând o mamă și un tată care să aibă grijă de ei, să meargă în prima zi de școală cu ghiozdănelul plin și cu zâmbetul pe buze.  Acesta este și cazul copiilor abandonați, aflați în grija călugărului Bako Bela, de la Casa de Copii a Asociației Sfânta Elisabeta din Glodeni.

Colega noastră Alexandra Opriș a luat în anul 2013 decizia de a le fi părinte acestor copii, cel puțin în câteva zile din an, motiv pentru care a demarat programul Zâmbete în Dar, o colectă de bunuri pentru aceștia, împreună cu cei de la J’ai Bistrot Târgu Mureș.

J’ai Bistrot au fost și au rămas cei mai importanți susținători ai acestei cauze și au demonstrat în acești ani că, pe lângă faptul că știu să atragă lumea în căsuța și curtea lor superbă din Piața Mărășești nr. 6, să aibă grijă de clienți și să organizeze petreceri memorabile, au un suflet imens și știu să dea o mână de ajutor acolo unde este mare nevoie.

Anul acesta, Alexandra va pleca în Franța, iar noi, cei din JCI Târgu Mureș, prin JCI am Responsible, ne-am decis să preluăm partea ei de responsabilitate din acest proiect și să avem grijă, împreună cu prietenii noștri de la J’ai Bistrot, ca acești copilași să meargă la școală bine pregătiți. Astfel, vă invităm ca în perioada 2 – 13 septembrie 2015, să aducem bucurie în sufletele acestor copii și să îi ajutăm să iși facă pregătirile pentru prima zi de școală, dăruindu-le după posibilități, lucrușoare care ne prisosesc: hăinuțe, rechizite, caiete, cărți, jucării sau orice i-ar ajuta să fie bine pregătiți pentru această zi mare din viața lor.

Cadourile (lucrușoarele pe care doriți să le donați) vor fi adunate la J’ai Bistrot, P-ța Mărășești nr. 6, Târgu-Mureș, până în data de 13 septembrie 2015, ora 16, iar în aceeași zi, în jurul orei 17:00 vom porni cu ele către casa de copii.

Puteți găsi mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului Zâmbete în Dar, unde vă puteți invita prietenii și familia să le ofere o mână de ajutor micuților.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.