Pages Navigation Menu

Wine Networking Event

În 15 martie am relansat întâlnirile Clubului Oamenilor de Afaceri, întâlniri special organizate pentru profesioniștii și persoanele care dețin afaceri cu potențial de creștere în județul Mureș.

Prima întâlnire din acest an l-a avut ca invitat pe dl. Horia Neș, specialist în vânzări și business developer care ne-a vorbit despre cum ne putem dezvolta strategiile de networking pentru a avea succes în business. Atmosfera a una destinsă și prietenoasă, participanții având ocazia să participe și la o sesiune de networking 1 la 1, să deguste vinul oferit de sponsorii noștri WineBox și preparatele delicioase din partea La Cucina. Norocoșii au plecat acasă și cu premii, cărți despre Networking de la A la Z, respectiv cu o excursie în Corfu oferită de partenerul principal al acestei ediții, True Travel.

Această primă ediție a dat startul întâlnirilor de business pe care echipa JCI Târgu-Mureș își propune să le organizeze în acest an și la care îi așteaptă pe toți cei dornici să afle mai multe despre cum pot să își dezvolte afacerile.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *