Vocea și dicția sunt importante în situațiile în care trebuie să fim persuasiv. Pentru a fi pregătiți în acest sens la începutul lunii noiembrie am organizat un training de dicție, voce și oratorie la care l-am avut alături de noi pe prietenul nostru din Cluj, Andrei Țigănaș, om de radio, televiziune și profesor de comunicare.

Împreună am învățat cât de importantă este pronunția cuvintelor până la capăt, accentuarea vocalelor și păstrarea spațiului între cuvinte, controlarea volumului, a înălțimiilor, a rezonanței și a respirației în momentul în care ținem un discurs sau pur și simplu purtăm o conversație.

Feedback-ul participanților a fost unul pozitiv, cu toții considerând că a fost un training practic, cu informații utile care ne vor ajuta cu siguranță în activitatea profesională dar și în viața personală.

Întrucât multe persoane și-au exprimat dorința de a participa la această sesiune, însă am fost nevoiți să limităm numărul de participanți pentru a asigura o sesiune calitativă care să permită interacțiunea participanților și exerciții practice, vom încerca să repetăm experiența din această toamnă și să organizăm pe viitor noi sesiuni pe această temă.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.