Pages Navigation Menu

Testimoniale

Ce spun speakerii/colaboratorii?


Costin Gavăză
Costin Gavăză Artist
Multumesc pentru oportunitatea de a va cunoaste si de a petrece momente frumoase si de calitate alaturi de voi.Cu intarziere va raspund dar cu mult drag. Multumesc pentru diploma pe care mi-ati acordat-o. Sper sa ne revedem cu bine si cu alte proiecte.
Brîndușa Mureșan
Brîndușa Mureșan Owner și Trainer la Business Management and Marketing Academy
Felicitari pentru tot ce faceti. (…) Felicitari si pentru organizarea evenimentului Cheia Dezvoltarii Afacerii Tale. Mi-a facut mare placere sa va cunosc. Vorba lui Marius (sotul meu) dupa eveniment. “Poate totusi nu trebuie sa plecam din tara!” Succes in tot ce faceti!
Sorin Peligrad
Sorin Peligrad Trainer | Coach | Public Speaker
Participarea la invitatiile JCI Tg Mures au fost mereu un prilej de bucurie: am intalnit o echipa frumoasa, profesionista si unita, participanti pasionati, inteligenti, curiosi si plini de energie. Salut cu drag si cu respect munca celor din echipa JCI Tg Mures si promit sa dau curs ori de cate ori imi vor solicita prezenta sau sprijinul pentru proiectele lor. E minunat sa fii alaturi de tineri care simt, vor, pot si fac mai mult! Be Better!
Marius Pop
Marius Pop Chief Online Marketer
Mi-a facut placere sa fiu vorbitor la evenimentul de pitching organizat de JCI Targu Mures. Audienta a fost una pe gustul oricarui vorbitor la astfel de intalniri: sala arhiplina, nivel foarte bun de interactiune, oameni realmente interesati de propria lor dezvoltare. Urez atat JCI-ului cat si comunitatii muresene in general cat mai multe astfel de evenimente.
Tudor Bercea
Tudor Bercea Freelancer Advertising, Graphic and Web Design at www.TudorBercea.com
JCI este organizatia ideala pentru cei care doresc sa se dezvolte personal si profesional. Niciodata nu am regretat sa particip la evenimentele JCI Tg-Mures. Este minunat ca o mana de oameni reusesc sa aduca un impact pozitiv atat de puternic in societate.
Horatiu Petrusa
Horatiu Petrusa Business Development Manager www.refleqt.ro
Primul nostru contact cu JCI Targu Mures a fost un parteneriat in organizarea unui eveniment. Ce pot sa spun despre oamenii din JCI Targu Mures, e ca sunt foarte seriosi, foarte prompti si foarte profesionisti. Ne-au ajutat cu multe in organizarea evenimentului nostru si fara ei evenimentul nu era la fel de reusit. Recomand JCI Targu Mures cu mare incredere si caldura ca parteneri pentru mediul de Business din Targu Mures si Romania.

Ce spun participantii?


Zsolt Szekely
Zsolt Szekely Real-Estate Investments
Evenimentele de “Vorbitul in Public” marca JCI erau expceptionale pentru a exersa si a dobandi mai multe informatii relevante in domeniu. Pentru mine a fost o experienta de invatare si practica. Sper sa revina inca odata seria de evenimente si odata sa fiu eu unul dintre vorbitori.
Flori-Adelina Borda
Flori-Adelina Borda Participant
Salut!

Numele meu este Flori, și am fost un participant activ al edițiilor de Public Speaking organizate de echipa JCI Târgu Mureș. Profesionalism, implicare, prietenie, un cadru deschis și mereu oameni zâmbitori și dornici de dezvoltare! Aceste lucruri le-am simțit participând în cadrul sesiunilor de Public Speaking. Cât despre informațiile primite și cele învățate, pot spune că sunt foarte fericită că am avut ocazia să particip și să mă implic alături de ei, deoarece ediție după ediție, au fost tot mai multe topicuri pe interesul meu: limbajul nonverbal, dicție și mișcarea scenică, pași în a-ți construi un discurs de succes, controlul emoțiilor. Având acces la toate aceste informații într-un cadru deschis și prietenos precum echipa JCI și ceilalalți participanți, cu siguranță simți că poți trece peste anumite limite!

Mulțumesc JCI! :)

Crina Laszlo
Crina Laszlo Marketing Director, Gliga TV
Adevărul este că îmi place foarte mult să învăţ şi-mi place să mă înscriu la cursuri, acesta a fost motivul principal pentru care am decis să intru în clubul de Public Speaking toamna trecută. Experienţa trăită în cele aproape 6 luni a fost mult peste aşteptări: multe lucruri noi extrem de utile alături de oameni calzi şi primitori. Sunt mai mult decât convinsă că orice acţiune întreprinsă de JCI Târgu – Mureş nu trebuie ratată fiind o sursă de informaţii benefice.
Gina Bordas
Gina Bordas Owner www.atelieruldetraduceri.ro
De la început, am salutat iniţiativa Clubul de Public Speaking a JCI, care a apărut exact în momentul în care căutam o astfel de oportunitate. Întâlnirile lunare au fost un prilej de a mai avansa un pas în tainele oratoriei, de a ne exersa discursul şi de a cunoaşte persoane deosebite. Aştept cu interes următoarele proiecte JCI Mureş!