Echipa JCI Târgu Mureș revine cu o nouă activitate pentru copiii din centrele de plasament, cu ajutorul proiectului Zâmbete în Dar! Dorind să punem accent și pe educația nonformală, acum, când copiii sunt în vacanță, organizăm o Tabără de supraviețuire în perioada 23-25 august 2017, în localitatea Lăpușna.

La această experiență vor lua parte 30 de copii din cadrul centrelor de plasament cu care noi colaboram încă din anul 2015. Copiii sunt atât din casele de tip familial din Târgu Mureș, cât și din centrul de plasament Sf. Elisabeta din localitatea Glodeni, jud. Mureș.

Pentru punerea în practică a acestei tabere, am realizat o colaborare cu o echipă expertă în astfel de activități, și anume: prietenii noștri de la Adventure Life, care vor ghida copiii pe tot parcursul experienței.

Acest proiect este parțial finanțat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, dar orice contribuție este importantă, iar dacă dorești să sprijini realizarea acestei tabere, te rugăm să ne contactezi la numărul de telefon: 0733 938 724.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.