Pages Navigation Menu

Survey

Prin fiecare activitate și fiecare proiect pe care îl desfășurăm, încercăm să contribuim la dezvoltarea comunității noastre locale, să oferim informații relevante și să implicăm alte entități, alături de care putem, împreună, să învățăm și să fim mai buni în tot ceea ce facem.

Pentru a preîntâmpina nevoile voastre, am dezvoltat alături de colaboratorii noștri de la InnoWork un scurt chestionar online privind temele voastre de interes, pentru a identifica mai exact în ce domenii doriți să vă dezvoltați, ce speakeri ați dori să vedeți la Târgu-Mureș, respectiv ce sugestii aveți privind organizarea de evenimente și proiecte locale.

Răspunsurile voastre sunt foarte importante și utile pentru noi și vă mulțumim anticipat pentru fiecare răspuns și sugestie.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfzCP2aWqRjxkJgL2NsEnhr3tJ7lbnSTgTIhKMCAlpgwBVAkw/viewform

One Comment

  1. M-ar interesa o bursa a locurilor de munca, organizata la Tg. Mure, domeniul hospital, pharma, dispozitive medicale. Ar fi de bun augur, iar interesul garantat, deoarece avem in regiune/judet o puternica reprezentare a acestor profile de activitate.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *