Startup Weekend Mureș – 3 Bilete la Prețul de 2!

3-2

Pentru a treia oară consecutiv, Startup Weekend Mureș invită tinerii antreprenori să își dezvolte ideile, între 22 și 24 mai, la  Universitatea Petru Maior din Tîrgu-Mureș.

Pe parcursul a trei zile, tineri pasionați de antreprenoriat vor forma echipe în jurul ideilor prezentate de participanți. Scopul este ca în 54 de ore de muncă, să dezvolte produse inovatoare și să lanseze noi afaceri. La final, un juriu de specialitate va analiza fiecare concept de business creat.

Provocarea este lansată tuturor antreprenorilor, dezvoltatorilor, specialiștilor de marketing și social media, studenților și oricărei persoane interesate să dea naștere unei noi afaceri într-un mediu în care orice este posibil sau pur și simplu să-și testeze ideea de afacere.

La eveniment vor participa și antreprenori de succes precum: Josef Dunne – co-fondator Babelverse, Florin Mureșan – fondator Squirrly, Dumitru Rădoiu – fondator Sysgenic, Florian Gheorghe – angel investor. Aceștia sunt doar câțiva dintre specialiștii din țară sau din străinătate care vor oferi feedback și expertiză start-up-urilor, prin mentorat.

Mai multe detalii legate de eveniment sunt disponibile pe saitul  targumures.up.co sau pe Facebook la adresa facebook.com/swmures

Profitați acum de oferta specială de 3 bilete la preț de 2 și veniți cu prietenii voștri pentru a petrece un weekend de neuitat!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.