Sándor Jozsef este originar din Reghin, el fiind unul dintre avangardiștii României în domeniul de construcţie de saline artificiale. Totul a început din dorinţa acestuia de a aduce în România un domeniu necunoscut şi ne mai întâlnit la noi, cel de terapie cu ajutorul sărurilor pentru diverse afecţiuni cum ar fi: bronşitele de aproape orice fel, răcelile sezoniere, pneumoniile, traheobronşitele cronice, sinuzitele, emfizemul pulmonar, insuficienţa respiratorie restrictivă, tulburările glandei tiroide, polipii, sforăitul, şi chiar ulcerul gastric.

In anul 2016, Sándor Iozsef a ajuns să fie solicitat să construiască saline artificiale în Israel unde ideea acestuia a fost îmbrățișată și de specialiștii evrei. Se știe că Israelul este una dintre cele mai importante țări din lume când vine vorba de piaţa diamantelor, echipamentelor tehnologice de ultimă generaţie şi a industriei farmaceutice. Vă vine să credeți sau nu în 2017 salinele care se ridică acolo se realizează cu adezivul inventat de românul Sándor Jozsef și pe conceptul SALINELOR SANDOR.

După ce a construit 300 de saline la cheie omul de afaceri s-a apucat de scrierea unei cărți prima în acest domeniu care se va intitula ,,Cum vreau eu să salvez lumea ?,,. O carte care are la bază teoria lui Sándor Jozsef de a salva lumea de boli prin efectul sării asupra sistemului respirator printr-o combinație misterioasă între sarea de Praid, sarea de Himalaya și sarea de mare din Grecia.

Mulțumim Direcției Județene de Sport și Tineret pentru sprijinul financiar acordat acestui proiect!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.