JCI Târgu-Mureș organizează în perioada 21 mai – 18 iunie, o campanie umanitară prin care toți mureșenii sunt încurajați să doneze sânge.
Sloganul campaniei Salvează vieți, donează sânge vrea să informeze publicul larg că din sângele de la un singur donator pot fi salvate 3 vieți.

De data aceasta, poți face 2 fapte bune și bineînțeles că vei fi recompensat pentru asta!
1. Donând sânge poți salva viața unui pacient internat la Spitalul Județean Târgu Mureș.
2. Poți aduce zâmbetul pe fața copiilor orfani de la centrul de plasament Sf. Elisabeta, prin donarea tichetelor de masă primite în urma donării de sânge.
Recompensa ta din partea echipei JCI Târgu Mureș constă în primirea unui sticker cu care poți intra gratuit la UNA DINTRE următoarele:
– Cinema Arta
– Teatrul Studio
– Filarmonica de Stat Târgu Mureș

In cadrul acestei campanii vă așteptam în data de 4 iunie la Complexul Weekend de la ora 17:00, la o oră de Zumba în aer liber.

Dacă împreuna cu colegii tăi de la locul de muncă sunteți peste 30 de personae care vor să doneze sânge, ne puteți contacta telefonic ( 0751 185 118) sau pe email  contact@jcimures.ro și vom aduce centrul mobil de transfuzie la locația stabilită de dumneavoastră.

Urmariți-ne pe pagina de facebook a evenimentului pentru a vedea cine a mai fost să doneze sânge și ce alte activități avem în cadrul acestei campanii umanitare.

Pentru mai multe detalii puteți accesa și pagina proiectului.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.