Puternice împreună, femei pentru femei

Puternice împreună, femei pentru femei

Proiectul “Puternice împreună, femei pentru femei” s-a născut din dorinţa de a împărtăşi din abundenţa şi bucuria noastră, acelora mai puţin norocoase dintre noi, din credinţa că împreună putem sădi un zâmbet, că putem aduce o mângâiere acolo unde viaţa a dat o palmă, acolo unde a săpat răni adânci.

Fiecare dintre noi avem o poşetă, cel puţin una, de care nu mai avem cu adevărat nevoie. O poşetă ce zace uitată pe undeva. Acum închideţi ochii şi închipuiţi-vă că există femei … şi nu puţine, care nu au şi poate nu au avut nicicând o poşetă. Prin urmare la începutul lunii octombrie vom organiza un eveniment prin care dorim să schimbăm acest lucru, oferind câte o poşetă care va conţine produse de igienă personală cât mai multor femei posibil.

Întrucât dorim să avem şi un aport educativ, în cadrul evenimentului vor fi invitaţi profesionişti din sistemul medical pentru a le vorbi beneficiarelor despre anumite afecţiuni şi prevenţia lor.

Pentru concretizarea acestui proiect avem nevoie de implicarea şi sprijinul vostru. Oricine poate sprijini această cauză donând o poşetă, cu următorul conţinut: 1 şampon, 1 gel de duş, 1 deodorant, 1 săpun de mâini, 2 pachete de absorbante, 1 perie de păr,  1 unghieră, 1 pastă+periuţă de dinţi, 1 balsam de buze/ruj, 1 cremă universală sau printr-o donaţie în contul Asociaţiei JCI Active Citizens Mureş, deschis la Banca Transilvania Tg-Mureş, IBAN RO75BTRLRONCRT0347539801 (cu mențiunea ”Proiect Puternice împreună”). Rugămintea noastră este ca poşeta donată să fie în stare bună, iar produsele pe care le conţine să fie noi.

Perioada de desfăşurare a campaniei este: 10.07.2019 – 01.10.2019

Punctele de colectare a poşetelor sunt: Restaurant Citadel, Tg-Mureş str. Poştei nr. 1

vezi aici mai multe detalii