Public Speaking & Train the Trainers Conference

Echipa proiectului Public Speaking din cadrul JCI Târgu Mureș a considerat că orașul ar beneficia de o conferință prin care profesioniștii, managerii, antreprenorii și chiar și studenții să își poată îmbunătăți abilitățile de comunicare și training.

Venim cu o soluție completă – Public Speaking & Train the Trainers Conference, o conferință de o zi, care începe cu o primă parte destinată instruirii participanților în vorbitul în public, cu traineri cunoscuți pe plan național pentru calitatea pe care o livrează și pentru rezultatele obținute cu atelierele lor, precum Ovidiu Oltean și Andrei Țigănaș.

După încheierea primei părți a conferinței, participanții vor putea lua o pauză de prânz, servită la locație.

Conferința va continua apoi cu doi traineri care și-au dovedit excelența în domeniul educației formale și non-formale, Bogdan Rațiu și Alex Glod, cea de-a doua parte punând accentul pe abilitățile care țin de structurarea și livrarea de traininguri, astfel încât să ajute participanții să transmită mai departe cunoștințele atât în viața lor profesională cât și în cea personală, întrucât aceste abilități formează noi aptitudini de comunicare.

După ce se va încheia ultimul workshop, vom avea o mică sesiune de încheiere, la finalul căreia participanții vor fi invitați la o sesiune informală de networking, unde vor putea pune întrebări extra trainerilor.

Taxa de participare: 150 RON. Plata se realizeazǎ în avans, integral pentru toată conferința. Detaliile de plată vor fi transmise după completarea formularului de înscriere: https://forms.gle/AwG4td8TFA9iaGN48

ATENȚIE! Locurile sunt limitate!