În perioada 5-7 aprilie, JCI a reprezentat județul Mureș la București în cadrul proiectului „Promotori pentru democrație europeană”, organizat de Parlamentul European, Biroul de Informare în România în colaborare cu Ministerul Tineretului și Sportului, Asociația Pro Democrația, Asociația GEYC și Centrul Român de Politici Europene. În cadrul vizitei sale la Biroul Parlamentului European din București, reprezentantul nostru a venit cu multe informații interesante și de actualitate despre Uniunea Europeană și economia mondială.

Ca urma a participării noastre la proiectul „Promotori pentru democrație europeană”, vom organiza un nou eveniment dedicat tinerilor între 16 și 25 de ani, și anume „Peace is Possible in the EU”!

În cadrul acestui eveniment, care va avea loc în data de 17 mai, tinerii din Târgu Mureș vor putea pentru prima dată să preia rolul unui Europarlamentar și să participe la propriul plen al Parlamentului European! Pentru mai multe informații și detalii despre ceea ce le pregătim viitorilor Europarlamentari, urmăriți-ne pe pagina de Facebook!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *