Tinerii antreprenori sunt un alt public țintă al organizației locale JCI Tg. Mureș, considerându-i o mână de aur, un munte de idei inovative și de perspective nemărginite.

Pe data de 8 februarie la InnoWork, Florin Somodi a dat posibilitatea antreprenorilor mureșeni să-și pregătească o strategie pe 3 ani pentru afacerile lor. La evenimentul de planificare strategică au participat 20 de persoane, iar banii strânși din bilete au fost donați pentru școlarii din satul Vaideiu, cărora voluntarii JCI le-au dus haine și alimente pentru masa caldă zilnică pregătită de asociația care se ocupă de ei.

Dacă ai ratat acest eveniment, nu rămâne decât să te abonezi la noutățile noastre și vei fi în temă atunci când se vor mai organiza astfel de workshopuri. La aceste seminarii poți afla cum să beneficiezi de un proces de planificare strategică de calitate și cum să implementezi strategia cu succes, importanța acestui proces, a coeziunii interne cu angajații și acțiunile sinergice necesare să vă conducă la rezultatele dorite și multe altele.

“Mă bucur că am avut în sală participanți cu afaceri serioase, foarte implicați în discuții. Erau atât de interesați de tema planificării strategice încât după prezentarea mea, după sesiunea de discuții și sesiunea de Q&A, nu păreau să dorească să plece, deși era deja foarte târziu. Sunt încântat că ne-au fost alături mie, JCI și InnoWork în susținerea cauzei elevilor din Vaideiu. Am încheiat un contract de colaborare pe liceu și sunt sigur că vor urma și altele.” (Florin Somodi, business coach & trainer)

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.