JCI Târgu Mureș vă invită la cea de-a doua ediție de formare NLP Practitioner organizată la Târgu Mureș de către NLP Science începând cu data de 20-21 Mai 2017. Formarea NLP Practitioner are o durata de 18 zile, cu un număr de 130 ore. Se va desfășura în 9 module de câte 2 zile, sâmbăta și duminica de la ora 9 la ora 17, la intervale de circa o luna.

Două dintre colegele noastre au participat la primul curs organizat în Târgu Mureș în anul 2016 uite ce ne spun ele:

„Consider că această formare m-a ajutat foarte mult atât pe plan personal cât și profesional, în primul rând pentru că am învățat să îmi gestionez singură conflictele interioare cât și relația cu ceilalți. Am început cursul NLP având o listă lungă de probleme nerezolvate, dar până la sfârșitul lui efectiv lista se terminase și pentru probleme noi apărute învățasem deja ce tehnici pe care să le aplic astfel încât ele să nu mă afecteze. De asemenea acest curs m-a ajutat să îmi dezvolt inteligența emoțională și să am relații ecologice cu cei din jurul meu.

Recomand acest curs pentru oricine este într-o funcție de conducere sau oricine vrea să se dezvolte personal sau care nu reușesc să treacă peste anumite întâmplări din trecut sau care au remușcări față de acesta.” Alexandra Botoș Vicepreședinte Executiv

Cursul de NLP Practitioner constă în 130 ore de formare; Trei diplome de absolvire, acreditate internațional; Suport de curs (peste 150 de pagini), exerciții practice, principii de gândite NLP.

Cursul costa 255 Ron/modul. Pentru plata integrală a celor 9 module, ai un bonus de 20% din prețul total. Dacă ești student/masterand/doctorand, beneficiezi de un bonus de 15%. Iar dacă vii cu un coleg/ prieten ai o reducere de 5%, dacă vii cu doi colegi/prieteni de 10. Pentru înscriere ai de achitat 200 Ron.

Detalii și înscrieri la adresele de mail: contact@nlpscience.ro , adriana_draghici2004@yahoo.com , sau la numărul de telefon 0755 516 397. Persoana de contact este Adriana Gabor.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *