Meet JCI a fost unul dintre cele mai așteptate evenimente ale lunii martie. Susținut în data de 27 martie la Restaurantul Citadel, Meet JCI a adunat laolaltă aproximativ 30 de persoane curioase, care au dorit să afle cine suntem. Participanții au avut ocazia de a cunoaște mai bine ce este JCI Târgu Mureș, cu ce ne ocupăm, cine poate deveni membru și de ce și-ar dori să fie voluntar JCI.

Scopul evenimentului a fost prezentarea organizației și atragerea posibililor membrii, colaboratori și sponsori. În cadrul evenimentului, am prezentat viziunea și misiunea JCI Târgu Mureș, proiectele pe care le desfășurăm, premiile obținute de-a lungul timpului, precum și avantajele și beneficiile voluntariatului. De asemenea, participanții au avut ocazia să cunoască și să discute cu membrii JCI.

Evenimentul a fost unul reușit, în urma căruia mai mulți participanți au completat formularele de adeziune pentru a deveni membrii JCI și pentru a se implica în comunitatea locală. Cei care au dorit să participe la eveniment, însă nu au putut fi prezenți, sunt bineveniți să ne contacteze și să completeze formularele de adeziune aflate pe site-ul jcimures.ro

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.