Pages Navigation Menu

Media

Retrospectivele anului 2016

Posted by on Jan 22, 2017 in Blog, Media | 0 comments

Retrospectivele anului 2016

În 2016 JCI Târgu Mureș a devenit mai puternic datorită echipei lui de conducere, mai mare datorită persoanelor noi care ni s-au alăturat și mai frumos datorită clipelor petrecute aducând schimbări pozitive în comunitatea Mureșeană !

Mulțumim tuturor persoanelor din comunitate și tuturor colaboratorilor noștri care ne-au sprijinit și au participat la proiectele JCI Târgu Mureș în anul 2016!

Ultima editie de Public Speaking organizat de JCI

Posted by on Jun 1, 2014 in Media | 0 comments

Sesiunile de Public Speaking organizate de JCI ajung la final.

Dupa ce au fost dezbatute mai multe subiecte legate de Public Speaking si dupa ce mai multe persoane publice sau cu experienta in domeniu au venit si au incercat sa mai aduca un plus de valoare subiectului, sesiunea a ajuns la final. Mai este doar o ultima editie iar ca invitat special va veni Ovidiu Maior pe care cel mai probabil il recunoasteti de la stirile Antena 1. Tema evenimentului este “Brandingul personal si Persuasiunea prin imagine”.

Finalul seriei vorbitului in public va avea loc miercuri 4 iunie incepand cu ora 19.00 in deja consacratul Saga.

Sursa: http://outinmures.ro/ultima-editie-de-public-speaking-organizat-de-jci/

Club de Public Speaking – Break the ice – trucuri pentru a-ți vrăji audiența

Posted by on May 13, 2014 in Media | 0 comments

Bine v-am regăsit!

Dacă vrei să devii un orator foarte bun sau pur și simplu să fii în stare să convingi atunci cand ții un discurs, trebuie să exersezi și să știi câteva trucuri.

Fiecare discurs reprezintă o nouă provocare, chiar și pentru speakeri de succes, la fel cum fiecare apariție în public aduce cu sine un nou val de emoții chiar și pentru cântăreți și actori cu multă experiență și celebritate. De aceea, se încearcă de fiecare dată să se aducă elemente noi care să surprindă prin originalitate și prin caracterul memorabil al discursului. O prezentare bună nu este despre un subiect bun, nu este despre un prezentator bun, ci este despre cum a influenţat un public.

Sursa: http://www.mures.ro/poi/501/Club_de_Public_Speaking_-_Break_the_ice_%E2%80%93_trucuri_pentru_a-%C8%9Bi_vr%C4%83ji_audien%C8%9Ba

Costin Gavază te învaţă cum să-ţi „prinzi în plasă” audienţa

Posted by on May 6, 2014 in Media | 0 comments

Costin Gavază, actor la Teatrul Naţional din Târgu-Mureş, este noul invitat şi speaker al Clubului de Public Speaking, organizat miercuri, 14 mai, la Saga, de către Junior Chamber International (JCI), filiala Târgu-Mureş. Acesta îi va învăţa pe cei prezenţi care sunt paşi spre a deveni un bun orator şi cum pot să-şi „prindă în plasă” audienţa. „Dacă vrei să devii un orator foarte bun sau pur şi simplu să fii în stare să convingi atunci când ţii un discurs, trebuie să exersezi şi să ştii câteva trucuri. Fiecare discurs reprezintă o nouă provocare, chiar şi pentru speakeri de succes, la fel cum fiecare apariţie în public aduce cu sine un nou val de emoţii chiar şi pentru cântăreţi şi actori cu multă experienţă şi celebritate. De aceea, se încearcă de fiecare dată să se aducă elemente noi care să surprindă prin originalitate şi prin caracterul memorabil al discursului. O prezentare bună nu este despre un subiect bun, nu este despre un prezentator bun, ci este despre cum a influenţat un public”, au transmis organizatorii ediţiei de Public Speaking.

Sursa: http://www.zi-de-zi.ro/costin-gavaza-te-invata-cum-sa-ti-%E2%80%9Eprinzi-in-plasa-audienta/

Eveniment de Business Networking – JCI

Posted by on Mar 30, 2014 in Media | 0 comments

In ultima perioada JCI organizeaza multe diverse evenimente. Au lansat un program de Public Speaking iar acum am aflat ca pun bazele si unui eveniment de business networking.

Networkingul este cea mai simpla si eficienta cale sa intalnesti oameni, sa iti extinzi rețeaua de contacte profesionalesa, chiar sa iti  cresti  afacarea, e nevoie doar de context. JCI creeaza acest context organizand un eveniment pentru oamenii de business.

Sursa: http://outinmures.ro/eveniment-de-business-networking-jci/

De vorbă cu antreprenorii la Business Networking Event

Posted by on Mar 25, 2014 in Media | 0 comments

Junior Chamber International (JCI), filiala Târgu-Mureş, organizează miercuri, 2 aprilie, de la ora 18.00, Business Networking Event & Society Games, un eveniment dedicat antreprenorilor, managerilor, freelancerilor şi tinerilor profesionişti care doresc să îşi dezvolte reţeaua de contacte. Aflat la a doua ediţie, acesta îşi propune să vină în sprijinul dezvoltării mediului de afaceri mureşean.   „Networkingul înseamnă marketing”

Antreprenori şi profesionişti dintr-o gamă variată de domenii vor participa şi vor răspunde la întrebările celor prezenţi. Nu vor lipsi nici sesiunile de comunicare, pentru că networkingul înseamnă marketing.

Sursa: http://www.zi-de-zi.ro/de-vorba-cu-antreprenorii-la-business-networking-event/

Biblioteca vie se deschide din nou vineri

Posted by on Mar 12, 2014 in Media | 0 comments

Centrul Senso (Asociația Career Pass) Tîrgu-Mureș într-o colaborare cu JCI Romania în cadrul Concursului Național “Acționăm Responsabil! – competiția inițiativelor de responsabilitate socială” din cadrul proiectului „Acţionam responsabil! – Reţeaua Sociala RSC” organizeză de vineri până duminică o nouă ediție a evenimentului Biblioteca Vie.

Biblioteca vie (BV) funcționează ca o bibliotecă obișnuită – cititorii vin și împrumută cărți pentru o perioadă limitată de timp. După ce citesc cărțile, le returnează în bibliotecă și, dacă vor, pot să mai împrumute o carte. Există însă două aspecte importante: cărțile sunt ființe umane și intră într-un dialog personal cu cititorul.

Sursa: http://www.punctul.ro/biblioteca-vie-se-deschide-din-nou-vineri/

Nicu Mihoc te învaţă cum să vorbeşti bine în public

Posted by on Feb 28, 2014 in Media | 0 comments

JCI Târgu-Mureş organizează luni, 10 martie, de la ora 19.00, în Saga, un curs nou de Public Speaking. De această dată, actorul Nicu Mihoc îi va învăţa pe cei prezenţi cum să vorbească bine în public, să fie expresivi, încrezători şi calmi, pentru ca prezentările să aibă impactul dorit. „Ne pregătim de o nouă ediţie de Public Speaking  luni, 10 martie, ora 19, în Saga, care, chiar dacă nu te va face să-ţi doreşti să fii actor sau să vorbeşti în public, te va provoca să încerci măcar o data să pătrunzi în această fascinantă lume. Poate îţi va plăcea, poate nu. Dar măcar ştii că ai incercat. Actorul Nicu Mihoc, unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de teatru din Târgu-Mureş, nominalizat la Gala Premiilor UNITER 2013, Premiul ”Cel mai bun actor în rol principal”, te învaţă cum să fii un bun vorbitor în public, să fii expresiv, calm, încrezător, iar prezentarile tale să aibă impactul dorit”, a precizat Carmen Moldovan, preşedintele JCI Târgu-Mureş.

Sursa: http://www.zi-de-zi.ro/nicu-mihoc-te-invata-cum-sa-vorbesti-bine-in-public/

Simona Ciff, sfaturi despre vorbitul în public

Posted by on Feb 20, 2014 in Media | 0 comments

La ultima ediţie de Public Speaking organizată de JCI Târgu-Mureş, psihologul Simona Ciff a vorbit despre managementul emoţiilor şi a subliniat că ar fi de preferat să înţelegem mecanismul pe baza căruia funcţionează ele, iar atunci când vorbim în public, apar o serie de temeri, cele mai răspândite fiind teama de a greşi şi teama că ceilalţi ar putea râde.

„În caz că greşesc, învăţ din asta”

Dacă pornim cu ideea că am putea greşi şi avem această teamă, am putea să ne gândim că „aş prefera să nu greşesc, însă toţi oamenii greşesc. Dacă mă stresez nu fac decât să cresc şansele de a greşi; nu e capătul lumii dacă greşesc, nu e o chestiune de viaţă şi moarte; nu-mi place, însă pot suporta. Nu o să mor dacă greşesc; în caz că greşesc, învăţ din asta”. În plus, psihologul Simona Ciff a adăugat teama oamenilor de a uita ce vor să spună, teama de înroşire a feţei, teama că oamenii vor simţi nevoia să meargă la baie sau că se vor bâlbâi şi ceilalţi vor râde.

Sursa: http://www.zi-de-zi.ro/simona-ciff-sfaturi-despre-vorbitul-in-public/

Public Speaking – controlul emoţiilor

Posted by on Feb 7, 2014 in Media | 0 comments

De câteva luni încoace cei din JCI organizează sesiuni săptămânale de Public Speaking, una din cele mai importante abilităţi pe care trebuie să le dobândeşti în dezvoltarea atât personală cât şi a carierei.

Dacă săptămâna trecută gazda a fost J’ai Bistrot, acum JCI îşi mută cuibul în Saga. Tema abordată de data aceasta este controlul emoţiilor, lucru care personal mi se pare de maximă dificultate, aşa că o sesiune de “cum să îţi controlezi emoţiile atunci când vorbeşti în public” este bine venită.

Sesiunea aceasta de Public Speaking va fi condusă de Simona CIFF, psihoterapeut membru al Asociației de Psihoterapii Cognitiv Comportamentale din România, Președintele Asociației Sănătate și Speranță, blogger și trainer.

Sursa: http://outinmures.ro/public-speaking-controlul-emotiilor/